För 10 år sen lanserades det första Apollo Sports-hotellet på Fuerteventura i form av Playitas Resort. Det har varit en riktig framgångssaga och i år är inget undantag. Träningsresor fortsätter att vara en stark trend och Playitas Resort toppar i år alla tidigare bokningsresultat.

För att möta den rekordhöga efterfrågan på träningsresor lanserar nu Apollo ett andra Sports-hotell på Fuerteventura, och välkomnar sina resenärer till ännu ett sportparadis: La Pared – powered by Playitas.

– Det är med stor glädje och stolthet som vi öppnar upp denna pärla på Fuerteventuras västkust. För den aktiva resenären, surfaren och träningsresenären som värdesätter äventyr, genuinitet och kvalitet expanderar vi nu vårt utbud av Sports-hotell med det något mer ”extrema” La Pared – powered by Playitas, säger Daniel Giray, Apollo Sports Manager.

La Pared, som till dags dato är en sömnig liten surfby, kommer i och med lanseringen av det nya Sports-hotellet att blomma upp både dag som natt. Tidigare Playitas-resenärer kommer att känna igen sig i mycket av det ledarledda utbudet med professionella instruktörer från Playitas Resort och skandinavisktalande Apollo Sports-instruktörer. Här kommer även alla fyra surfgrenar att finnas tillgängliga – våg, vind, kite och SUP. Motocross (enduro) är ett nytt spännande inslag och riktig ökenlöpning sätts nu också på kartan med hjälp av grannen Parque Natural de Jandia.

– För cyklister blir La Pared en perfekt bas, med en lång klättring norrut över bergen. För solnedgångsdyrkare i lotusställning likaså. Hotellet, orten och läget matchar perfekt med vårt Apollo Sports-tänk. Här får våra gäster garanterat ingen åskådarplats där de bara sitter bredvid och tittar på. På våra Sports-hotell är det du som gäst som är stjärnan och du själv som gör jobbet, säger Daniel.

La Pared – powered by Playitas är bokningsbart från och med den 31 oktober 2016.