Om Kanarieöarna

Resmål, nyheter, restips och fakta om Kanarieöarna

Om oss & länkar

Vi skriver om nyheter och tips inför resor till Kanarieöarna. Läs och få inspiration om resor till öar som ‎Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura, El Hierro, Alegranza, La Graciosa, Isla de Lobos, Montaña Clara och regioner som Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura. Fakta och tips om resmål och städer som Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, La Laguna, Telde, Arona, Santa Lucía, Arrecife, Maspalomas, Playa del Cura, San Bartolomé, Arucas, Playa del Inglés, Puerto Rico, Puerto de Mogán, Meloneras, Playa de las Americas, Los Cristianos, Costa Teguise, Puerto del Carmen, Puerto del Rosario.

Kontakta oss

Något du undrar över? Vill du samarbeta med oss? Vi är öppna för alla förslag. Skicka ett meddelande och ange i meddelandet vilken sajt du vill kontakta. Vi har ett formulär där du kan kontakta oss på sajten omspanien.se >>

Här listar vi länkar och reselänkar som handlar om Kanarieöarna, andra länder och resor.

Länkar om Kanarieöarna

Wikipedia – Läs fakta om Kanarieöarna på Wikipedia. Alltid bra och informativt skrivet av kunniga personer.

Foreca.se – Vädret och temperaturen för Kanarieöarna.

Reselänkar till andra resmål

indientankar.se – Nyheter och reseinformation om Indien. Tips på sevärdheter och aktiviteter.

thailandtankar.se – Sida som rapporterar om resenyheter om Thailand. Tips på resmål och stränder i Thailand

omspanien.se – Allt om Spanien, senaste nytt om resmål och sevärdheter i Spanien. Aktuella tips på saker att göra under semestern i Spanien.

omportugal.se – Allt om Portugal, inspiration, tips och råd om aktiviteter, sol&bad och golfbanor i Portugal. Om regionen Algarve med städerna Faro, Lagos eller Tavira och ön Madeira och ögruppen Azorerna.

omtyskland.se – Allt om Tyskland, en sida med fokus på turism och resor till Tyskland. Få tips på vad man kan göra och se.

omfrankrike.se – Allt om Frankrike, råd och rön inför din resa och vistelse i Frankrike.

omgrekland.se – Allt om Grekland, upplev Greklands fantastiska övärld och njut av deras fantastiska natur och möjlighet till bad och sol.

omcypern.se – Allt om Cypern, restips och råd om resmål, nyheter och fakta om ön Cypern. Tips och råd när du hyr bil på ön.

omkroatien.se – Allt om Kroatien, nyheter och tips om Kroatien fantastiska skärgård och kust. Segling utanför Kroatien? Upplev havet vid Medelhavets skönaste kust.

omkreta.se – Allt om Kreta, tips och information om den magiska ön Kreta. Tips på stränder och resmål att besöka under din semester.

kanarieholmarna.se – Reseportal om ögruppen Kanarieöarna och dess öar Lanzarote, Teneriffa, La Gomera, Fuerteventura och Gran Canaria.

balearerna.se – Reseportal om ögruppen Balearerna och dess öar Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera. Tips och råd om aktiviteter.

omgrancanaria.se – Allt om underbara Gran Canaria och dess fantastiska stränder och möjligheter till avkoppling.

upplevmallorca.se – Upplev sköna Mallorca, en resesajt som rapporterar om resmål och utflyktsmål på ön och i dess städer.

omflorida.se – Allt om Florida, delstaten som har allt man kan önska på sin semester. Massor av möjligheter för aktiviteter för hela familjen.

destinationusa.se – USA landet som har de mesta att erbjuda för dig som turist. Ett stort land med enorma möjligheter för att kunna fira en trevlig semester.

destinationitalien.se – Vackra och mysiga Italien, en sajt som skriver om aktuella resmål och restips vid alla populära turistmål i landet.

ommexiko.se – Underbara Mexiko med vackra och härliga ständer ett skönt klimat. Tipsar och ger råd om vad man ska uppleva i Mexiko.

Boka resor, hotell, flyg och hyrbil

autoexploro.se – Hos autoexploro kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning i hela världen. Du hittar de bästa priserna på hyrbilar inför din resa.

hotelexploro.se – Letar du efter bra och billiga hotell i hela världen? hotelexploro.se är en sajt som jämför tusentals hotell städer, vid resmål i alla länder.