Fritidsresor breddar i vinter programmet på Kanarieöarna med nyheterna Fuenteventura och El Hierro. Det innebär att Sveriges största researrangör erbjuder samtliga öar i ögruppen dit det går att flyga.

Kanarieöarna fortsätter att vara svenskarnas största vinterresmål. Med både Fuenteventura och El Hierro på programmet nästa vinter erbjuder Fritidsresor, Sveriges största researrangör, det mest omfattande utbudet på marknaden.

På Fuenteventura erbjuder Fritidsresor Jandia, med långgrunda stränder på sydkusten och flera resorthotell med träningsmöjligheter, och Corralejo, med spansk småstadskänsla nära surfingparadis och milsvida sandstränder.

– Gyllene stränder och ett paradis för surfare, med femstjärniga lyxhotell och ett perfekt utbud för resenärer som vill hålla sig aktiva på semestern, väntar besökare till Kanarieöarnas äldsta ö, säger Mathias Bergendahl, Informationschef på Fritidsresor.

El Hierro, den sydligaste av Kanarieöarna, är Kanarieöarnas minst exploaterade ö. Här vandrar man, upptäcker öarnas bästa rev och testar det lokala och ekologiska köket. Ön är småskalig och hit reser de som vill ta det lugnt. El Hierro ansågs vara världens ände, tills det motbevisades av Columbus.