Den 31 januari klockan 21:00 går äntligen startskottet för premiären av Kanal 5’s storsatsning Superstars och Apollo är stolt sponsor av programmet. Delar av produktionen är inspelad på två Apollo sports-hotell, Playitas Resort på östra Fuerteventura och La Pared- powered by Playitas beläget på öns västkust där deltagarna både bor och tävlar.

Programmet kommer att sändas i tio avsnitt där åtta deltagare kommer att tävla i olika idrottsspecifika grenar tills en ensam vinnare står kvar. Programledare för Superstars är Jessica Almenäs och med deltagare som Therese Alshammar, Per Elofsson och Magdalena Forsberg kommer det garanterat bli hög spänning hos tittarna.

-Det känns både roligt och spännande att få visa upp Apollos Fuerteventura med dess unika landskap och samtidigt få använda vårt flaggskepp Playitas Resort och nykomlingen La Pared i ett seriöst underhållningsprogram som ägnar fokus åt sporten. Att Kanal 5 väljer att använda våra orter och hotell visar verkligen på vilken kvalitet och unika position vi har som sport- och träningsresearrangör. I och med programmet kommer Apollo även att lansera en tävling och andra reseerbjudanden att hålla utkik efter, säger Daniel Giray, Sportsmanager Apollo.

De åtta som deltar i årets Superstars är Therese Alshammar, Emma Johansson, Kajsa Bergqvist, Magdalena Forsberg, Tomas Brolin, Per Elofsson, Christian Olsson och Jörgen Persson. ”Med en topp-uppställning som denna kommer årets säsong av Superstars definitivt att göra succé bland tv-publiken”, säger Daniel Giray, Sportsmanager Apollo.