Apollo har de senaste åren gjort en satsning på koncepthotell. Nu öppnar det första familjekoncepthotellet på Gran Canaria. Det femte i ordningen av Mondo Family Resorts och det första på en vinterdestination. Det är det omåttligt populära hotellet Lopesan Baobab som blir Apollos nya Apollo Mondo Family Resort på Kanarieöarna.

På Lopesan Baobab Resort, vid Maspalomas mäktiga sanddyner, väntar lyx med afrikansk touch. I vinter förvandlas hotellet till ett av våra Apollo Mondo Family Resorts med allt som behövs för en härlig familjesemester – barnklubb, simskola, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee samt gratis träningspass. Upp till sex personer får plats i de rymliga familjerummen och rum med privat pool finns att boka.

– Vi har länge letat efter det perfekta hotellet för ett Mondo Family Resort på Kanarieöarna. Baobab har länge varit ett av våra mest populära och välbokade hotell på Gran Canaria, så att det blir vårt nya Mondo Family Resort är ju helt rätt, säger Peter Browall, Apollos Sverigechef.

Apollo Mondo Resorts har vuxit fram utifrån resenärernas önskemål och har alltid en lokal förankring i landet. Här har Apollo, i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer från tränings-, rese- och restaurangbranschen, ja, till och med från cafébranschen valt ut och arbetat fram något extra för gästerna att kunna njuta av på semestern. Apollo Mondo Family Resorts finns sedan tidigare på Rhodos och Kos och i Kroatien och Turkiet.