Resmål kommer och resmål går, men intresset för att resa till Kanarieöarna består. Den kommande vintern ser inte ut att vara något undantag. De två Kanarieöarna – Fuerteventura och Gran Canaria – som Apollo släppt till försäljning i januari har redan bokat 23 procent bättre än jämfört med förra året. Nu släpps resorna till Teneriffa och Lanzarote till försäljning.

– Det är framför allt resor under höstlovet som bokat snabbt, men även andra skollov bokar på i hög takt. Höstlovsresorna är 21 procent bättre bokade än samma period förra året, säger Peter Browall, Apollos Sverigechef.

Även koncepthotell är populärt. Apollos satsning på ett nytt Mondo Family Resort på Gran Canaria har slagit väl ut så här långt. Det är det omåttligt populära hotellet Lopesan Baobab som blir Apollos nya Apollo Mondo Family Resort på Kanarieöarna. Bokningarna dit har ökat med 67 procent jämfört med förra året.

På Lopesan Baobab Resort, vid Maspalomas mäktiga sanddyner, väntar lyx med afrikansk touch. I vinter förvandlas hotellet till det femte Apollo Mondo Family Resorts med allt som behövs för en härlig familjesemester – barnklubb, simskola, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee samt gratis träningspass. Upp till sex personer får plats i de rymliga familjerummen och rum med privat pool finns att boka.