Som den enda researrangören i Sverige flyger Solresor direkt till ön som också kallas för ”La Isla Bonita” – den vackra ön. La Palma är en oförstörd ö med småskalig turism som inbjuder till sol, bad och äventyr.

La Palma bjuder framför allt på grönskande och orörd natur, men också på vackra vyer över Atlanten. Här finns slingriga bergsvägar, med öns grönskande subtropiska växtlighet i blickfånget. Naturen är varierad, med låglänta banan- och papayaodlingar och terrasserade sluttningar där vin odlas i söder. På högre höjder finns vulkankratrar, djupa raviner och vattenfall. En stor del av ön täcks av väldoftande lagerskogar. La Palma är också känd för sin klara stjärnhimmel och hit kommer astrofysiker från hela världen för att studera stjärnor och andra fenomen i rymden.

Solresors hotellutbud på La Palma består av ett tiotal hotell på fyra orter. Två av hotellen är Primera Club-hotell; resorten Hotel La Palma Princess med tio olika pooler vid La Palmas sydspets samt lägenhetshotellet Las Olas med ett havsnära läge i Los Cancajos. Som Primera Club-gäst fås tillgång till direkttransfer, smidig incheckning och gratis WiFi samt träning på hotellet.

Utöver klassisk sol- och badsemester erbjuder Solresor på La Palma en premiumresa med utflykter inkluderade samt vandringsresor där fyra vandringar i öns växlande natur ingår.

-Solresor gör en riktig storsatsning på La Palma eftersom vi tror mycket på resmålet. Här finns fina hotell med all inclusive till mycket konkurrenskraftiga priser jämfört med exempelvis systeröarna Teneriffa och Gran Canaria. På La Palma fås samtliga övriga kanarieöar i högkoncentrat, med inslag av både Madeira och Azorerna menar Christian Nissen, vd på Solresor.