Lanzarote är en vulkanö med massor av spännande utflykter, långa härliga stränder, god mat, två härliga golfbanor och framför allt – ett underbart klimat.

Lanzarote lockar till många utflykter där vulkaner och lavaslätter gör landskapet spännande och unikt. De allra flesta kommer till Lanzarote för det härliga klimatet, de långa stränderna, det varma havet och golf.

Sunbirdie erbjuder två boenden i staden Costa Teguise, som de tycker är den trevligaste och mest genuina staden – med mysiga gränder, torg, restauranger och barer.

Golf spelar gästerna på Costa Teguise Golf, som ligger närmast boendet och är en härlig parkbana med inslag av exotiska palmer och svart lavasand. Lanzarote Golf öppnade 2008 och är utlagd i samma typ av natur. Banan ligger strax utanför Puerto del Carmen och även den på en sluttning ner mot havet med utsikt.

– Vi är glada att äntligen kunna erbjuda två perfekta Long Stay-resmål med subtropiskt klimat på ganska nära avstånd från Sverige. Exotiska Madeira är alltid eftertraktat och då efterfrågan på Kanarieöarna också har varit stort, har vi har fastnat för Lanzarote där klimatet är skönt och där det är förhållandevis tomt på golfbanorna, säger Mikael Andersson, marknadsansvarig på Sunbirdie AB.