Norwegians expansion fortsätter med nya linjer och fler avgångar till populära destinationer. Med start i november börjar Norwegian flyga direkt till Madeira och Fuerteventura från Stockholm Arlanda. Förutom de två nya linjerna utökas antalet avgångar till de existerande linjerna till Marrakech och Tel Aviv.

De nya linjerna till Funchal på Madeira i Portugal och Fuerteventura på spanska Kanarieöarna kommer båda att trafikeras en gång i veckan med start 4 november. De existerande linjerna mellan Stockholm och Marrakech samt Stockholm och Tel Aviv utökas till två avgångar i veckan.

– Det finns ett mycket stort intresse bland resenärer i Sverige att flyga till södra Europa och det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda ytterliga två populära destinationer direkt från Stockholm. Både Madeira och Fuerteventura har mycket att erbjuda och vi ser därför fram emot att önska resenärer välkomna ombord till våra nya destinationer i moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Om de nya linjerna:

  • Stockholm Arlanda (ARN) – Funchal/Madeira (FNC) kommer att trafikeras en gång i veckan, på lördagar, med start 4 november i år.
  • Stockholm Arlanda (ARN) – Fuerteventura (FUE) kommer att trafikeras en gång i veckan, på lördagar, med start 4 november i år.

Utökade avgångar på befintliga linjer:

Sträckan mellan Stockholm Arlanda (ARN) och Marrakech (RAK) kommer att utökas från en till två avgångar i veckan, på onsdagar och lördagar, från och med 1 november. Sträckan mellan Stockholm Arlanda (ARN) och Tel Aviv (TLV) kommer att utökas från en till två avgångar i veckan, på tisdagar och söndagar, från och med 31 oktober i år.